Werkwijze


Heb je vragen over je kind of over het coachtraject? Wil je iets anders met mij bespreken? Je mag me altijd appen, mailen of bellen.
 

Na het eerste contact plannen we een kennismakingsgesprek en stuur ik daarna een vragenlijst op. Deze vragenlijst wordt door ouder(s) ingevuld. Op die manier is er alle tijd en rust om bewust stil te staan bij diverse vragen en ontwikkelingsgebieden van jullie/jouw kind. De ingevulde vragenlijst ontvang ik terug voor we het intakegesprek in gaan.
 

Het intakegesprek vindt plaats in de praktijk met bij voorkeur beide ouders en kind/jongere. Samen bespreken we de huidige situatie, kijken we naar dat wat er speelt en wat er nodig is tijdens het coachingstraject. Er is alle ruimte om vragen en verwachtingen te bespreken.
  

Een traject bestaat uit een intake, 6 sessies en een afsluitend gesprek met ouder(s) en kind. Afhankelijk van de hulpvraag wordt bekeken of ouder(s) bij een sessie aanwezig moeten zijn en of een schoolbezoek noodzakelijk is. Wanneer de hulpvraag na 6 sessies onvoldoende goed beantwoord is, zal er in overleg met ouder(s) extra sessies bij gepland worden.